Jäsenmaksut 2018

24.3.2018

Onko jäsenmaksulaskussasi virhe tai haluatko muuttaa tietoja?

Yläpalkin Liity jäseneksi/muutos -kohdasta löydät lomakkeita, joiden kautta asian saa korjattua.

Jos perhekokonaisuus muuttuu, päivitä tiedot ja korjaa itse jäsenmaksusumma vuodelta 2018 oikeaksi. Seuraavana vuonna laskun pitäisi tulla korjatuilla tiedoilla. Jäsenmaksujen suuruudesta löydät tietoa Yläpalkiin LNM-tietopaketti -kohdasta.

Toivomme, että mahdollisimman moni ilmoittaisi jäsenrekisteriimme sähköpostiosoitteensa sekä antaisivat luvan lähettää jäsenmaksulasku ko. sähköpostiin. Tällöin merkittävä summa postituskuluista säästyisi ja se voitaisiin ohjata suoraan urheilutoimintaan.

Sähköpostiosoitteen ja luvan voi ilmoittaa Liity jäseneksi/muutos-lomakkeen kautta (siellä on vaihtoehto päivitä tiedot).