Hiihto

Tervetuloa LNM hiihtojaoston etusivulle.

Aarrehaku on käynnissä
Säpinää Rantakylässä 6.7.2018

Kesäajan toimintaa:

Kesän 2018 aikana hiihtojaosto järjestää toimintaa:

- Kuntopiiri maanantaisin klo 18

- Rokuan päiväleirit. Ensimmäinen päiväleiri pidettiin 8.heinäkuuta.

Aarrehaku 2018 on käynnissä!

Aarre 6. löytyy paikasta (WGS84 ast.aaaa) lat: 64.78908º ion: 25.29072º.

Vihje: Aarre piileskelee suuren kiven päällä, mutta kartassa näkyy että vain pikku oja olis täällä. Tämä aarre pysyy paikallaan pari-kolme viikkoa, jotta kaikki lomareissulaisetkin ehtivät käydä aarteella.

Aarrehaun ohjeet ja karttamerkkien selitykset.

Voit testata oman sovelluksesi toimintaa testipisteen avulla.

Tämä testipiste osoittaa Limingan urheilukentän keskelle. (WGS84 ast.aaaa) lat: 64.81032º ion: 25.40338º. Karttojen sekä koordinaattien maailmaan pääsee mm. www.retkikartta.fi sivustolla. Mobiililaitteille (Androidille sekä IOS) ilmainen paikannusohjelma on mm. "Jahtikartta".

Hiihtokoulu:

Hiihtokoulu on kevään 2018 osalta päättynyt.

Kiitokset kaikille hiihtokoulun kävijöille ja ohjaajille.

Kuntopiiriläiset:

HOX! Hiihtoliiton lisenssikausi on muuttunut alkamaan kesäkuun alusta. Tämän vuoksi kesän aikana kuntopiirissä kävijöiden on ilmoittauduttava hiihtokouluun&kuntopiiriin jo nyt. Tällöin saamme mm. vakuutukset voimaan kesän ajalle.

Ski-passit riittävät 2007 ja sitä nuoremmille ja B- lisenssi tarvitaan 2006 syntyneille ja sitä vanhemmille jos haluaa käydä muualla kuin omissa kansallisissa hiihtokilpailuissa. Tästä viesti ilmoittautumislomakkeen lisäkenttään tai suoraan Tarjalle.

Ilmoittautuminen ASAP, jotta saadaan vakuutukset, skipassit ja lisenssit voimaan.

Kuntopiiriä ei ole 16.7.2018. Ohjaajat ovat reissussa, joten nyt rannalle uimaan omaan tahtiin.

Ari Luusuan loikkaharjoitukset hiihtokauden päättäjäisissä 20.4.2017 Rantakylän koululla. Klikkaa kuvaa avataksesi videon.

Perheliikuntapäivä Rantakylässä 27.2.2015

Klikkaa kuvaa avataksesi videon

Tähän toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea

Get Flash to see this player.

Löydät meidät nyt myös facebokista