Jäsenyys ja jäsenmaksut

Varsinaiseksi jäseneksi otetaan kaikki yli 15-vuotta täyttäneet ja alle 15-vuotiaat huoltajan suostumuksella.

Suomen Kiipeilyliiton jäsenmaksu on vuodelle 2017  (sisältäen Pohjola kiipeilyvakuutuksen)

- 47€/hlö aikuisilta
- 41€/hlö nuorisojäseniltä, koskee maksuvuoden aikana alle 19-vuotiaita.

Kiipeilyjaoston jäsenmaksu:

Aikuinen: SKIL 47€ + LNM jäsenmaksu (tästä linkistä voit liittyä LNM:n jäseneksi)

alle 16-vuotiaat:  SKIL 41€ + LNM jäsenmaksu

Jäsenmaksu sisältää:  Pohjola kiipeilyvakuutuksen, LNM jäsenyyden (laskutetaan erikseen), 3 kertaa vuodessa ilmestyvän Kiipeilylehden.

Jaoston jäseneksi voi liittyä ilman, että maksaa Suomen Kiipeilyliiton jäsenmaksua. Tällöin maksettavaksi tulee LNM normaali jäsenmaksu.

Pelkkä LNM jäsenmaksu ei oikeuta itsenäiseen toimintaan kiipeilyseinällä.

Toimiaksesi itsenäisesti kiipeilyseinällä tarvitset kiipeilyjaoston varmistuskortin, jonka voit lunastaa puheenjohtajalta tai sihteeriltä esittämällä maksutositteen Suomen Kiipeilyliiton jäsenmaksusta ja todistamalla varmistustaito näyttökokeella.

Jäseneksi voi liittyä täyttämällä jäsenhakemuksen: KIIPEILYJAOSTON JÄSENHAKEMUS