Toimintasuunnitelma

Kiipeilyjaoston tarkoituksena on edistää eri kiipeilylajien tunnettavuutta ja parantaa harrastusmahdollisuuksia Limingassa. Jaosto ylläpitää Limingan liikuntahallin kiipeilyseinää yhteistyössä Limingan kunnan kanssa, järjestää lajiin tutustumisiltoja, kouluttaa jäseniään ja järjestää viikoittaisen kiipeilyillan jäsenilleen.

Kiipeilyseinällä toimimisen turvallisuuteen kiinnitetään toimintakaudella huomiota:

• Seinällä saa itsenäisesti toimia vain varmistustaitoiset kiipeilijät

• Kiipeilyjaosto ylläpitää varmistuskorttijärjestelmää, jonka saa lunastettua jaoston puheenjohtajalta tai sihteeriltä. Varmistuskortin voi lunastaa itselleen, mikäli  seinäkiipeilyn alkeiskurssi on käytynä tai kiipeilijä omaa vastaavat taidot ja kiipeilijä on maksanut Kiipeilyliiton jäsenmaksun.

Toimintasuunnitelma kaudelle 2016-2017

• Tutustu kiipeilyyn ilta kuntalaisille syksyllä 2016 ja mahdollisuuksien mukaan toinen keväällä 2017

• Järjestetään Limingassa yksi seinäkiipeilyn alkeiskurssi.

• KTO
    • Kurssille ainakin yksi jaoston edustaja.

• Kiipeilyvuoro maanantaina klo 18-21

• Talven aikana järjestetään otetalkoot seinän ylläpitämiseksi.

<<etusivulle