LNM tietopaketti

Limingan Niittomiehet on Liminkalainen usean urheilulajin urheiluseura. Seura on perustettu jo vuonna 1915. Sen virallinen lyhenne on LNM, mutta varsinkin puhekielessä käytetään usein lyhenteitä niittomiehet ja niittarit. Eräät, koko Suomen kattavat, tulospalvelun tarjoajat ovat ottaneet käyttöön myös lyhenteen LimNM, mikä kuitenkin on epävirallinen lyhenne, eikä sitä tule suosia.

LNM toimii yhä perinteisen urheiluseuratoiminnan periaatteella, siis talkoovoimin ja kaikki ovat tervetulleita mukaan. Pyrimme tarjoamaan Limingassa urheilun harrastusmahdollisuutta kaiken ikäsille ja tasoisille liikkujille. Seuraamme kuuluukin niin tavoitteellisia kilpaurheilijoita, kuin jäseniä, jotka eivät kilpaile koskaan. Jokainen jäsen on meille tärkeä.

LNM jäseniä on yli 1500, eli merkittävä osa Limingan kuntalaisista kuuluu Limingan Niittomiehiin.

Tänä päivänä Limingan Niittomiehet Ry urheilulajit ovat:

hiihto, kiipeily, lentopallo, paini, salibandy ja yleisurheilu