Yleisurheilu

Yleisurheilu avasi uudet nettisivut 27.1.2017.

Jatkossa kaikki tieto yleisurheilujaoston toiminnassa, kisoista ja tapahtumista ilmoitetaan uusilla sivuilla. Tervetuloa tutustumaan yleisurheilujaoston toimintaan!

Klikkaa allaolevasta kuvasta.

Seuraa aktiivista toimintaamme myös FACEBOOKISSA.

  

Yleisurheilua voi harrastaa Limingassa ympäri vuoden

Limingan Niittomiesten yleisurheilujaosto tarjoaa monipuolisesti yleisurheilutoimintaa ympäri vuoden. Uusi yleisurheilukausi alkaa aina syyskuun lopussa, jolloin käynnistyvät syksyn ja talven urheilukoulut ja valmennusryhmät. Harjoittelupaikkoina toimivat Limingan liikuntahalli ja Tupoksen yläkoulun sali. Kesällä urheilukoulut ja valmennusryhmien harjoittelu tapahtuu Limingan urheilukentällä kesäkuun alusta heinäkuun loppuun. Lisätietoa urheilukouluista voit lukea täältä ja valmennusryhmistä tietoa täältä.

Syksyllä syys-lokakuun vaihteessa alkaa myös kilparyhmän harjoittelu. Kilparyhmä harjoittelee syksyn ja talven aikana myös Ouluhallissa ja ryhmän toimintaan kuuluu olennaisesti kilpaileminen kauden aikana. Kilparyhmän toiminnasta lisätietoa löytyy täältä.

Tapahtumat ja kilpailut

Yleisurheilujaosto järjestää vuoden aikana yli 20 erilaista kisaa/tapahtumaa. Päätapahtumia ovat Limingan uudenvuodenjuoksu, Rantalakeusjuoksu ja Laidunkauden avauskisa. Näiden lisäksi kesällä järjestetään useita viikkokisoja, hippokisat, kunnanmestaruuskisat ja maastojuoksuja. Kesällä 2015 Limingan kentällä järjestettiin myös kunniakierrostapahtuma, sisulisä -ottelut ja Kaiken kansan 7-ottelu.

 

TERVETULOA MUKAAMME NAUTTIMAAN JA KOKEMAAN HIENOJA YLEISUHEILUELÄMYKSIÄ!