Uudelta puheenjohtajalta

30.10.2020

Limingan Niittomiesten pitkäaikainen puheenjohtaja Jukka Teerikangas on jo useasti ilmoitellut luopuvansa puheenjohtajuudesta lähikausina. Nyt se ajankohta tuli eteen ja urheiluseuralle oli aika valita uusi puheenjohtaja. Jukan ohjauksessa LNM on kasvanut yli nelinkertaiseksi ja toimintamme on korkeatasoista ja laajaa. Erinomaisen perinnön Jukka jätti seuraajalleen.

Olen ollut LNM:n toiminnassa mukana ja johtokunnassakin useita vuosia ja minulla on tahtoa jatkaa tätä toimintaa. Minua on suostuteltu uudeksi LNM:n puheenjohtajaksi jo pidempään. Kiinnostusta minulla on kovasti ja uskon, että taitoakin, mutta aikataulu ja voimavarat ovat olleet tiukoilla, joten puheenjohtajuus on tuntunut ehkä liian haasteelliselta etapilta. Vuosikokouksessa uuden puheenjohtajan valinta oli tiukka. Ei sillä, että ehdokkaita olisi ollut paljon ja kisa puheenjohtajuudesta kova, vaan päinvastoin. Ehdokkaita oli vähän ja kaikilla heillä oli samanlaisia haasteita kuin minulla, teemmehän kaikki tätä oman päivätyön lisäksi. Kiitollisena ja nöyrin mielin kuitenkin jatkan Limingan Niittomiesten luotsaamista, nyt puheenjohtajan paikalta.

Ensimmäiseksi tehtäväkseni haluan kiittää kaikkia teitä urheiluseuran taustajoukoissa työskenteleviä. Tiedän, että lähes kaikki teistä kamppailevat samanlaisten arjen haasteiden, aikataulun ja voimavarojen rajallisuuden, kanssa. Silti tarjoatte vapaaehtoisesti oman panoksenne tärkeään urheiluseuratoiminnan mahdollistamiseen. KIITOS.

Yritän parhaani mukaan jatkaa LNM:n ohjaamista ja kehittämistä, jotta urheiluseuramme pysyisi jatkossakin muuttuvassa maailmanmenossa mukana ja toimintamme aktiivisena sekä monipuolisena. Vaikka urheiluseuramme onkin jo 105-vuotias, elämme silti tätä päivää ja etenemme tulevaisuuteen.

Satu Mattila

LNM pj