LNM nettisivu-uudistus alkaa ja päivitystunnukset uusitaan

14.11.2020

LNM Johtokunta päätti 13.11.2020 nettisivujen uudistamisesta ja päivitystunnusten paremmasta kontrollista. Uudistuksessa mm. poistetaan nettisivuilta vanhentuneita tietoja ja ulkoasuakin uudistetaan vuoden 2021 aikana. Myös päivitystunnukset otetaan tarkempaan valvontaan.

Nyt samaa pääkäyttäjä-tunnusta käyttää usea henkilö. Tämä käytäntö tulee loppumaan viimeistään vuodenvaihteessa. Jatkossa päivitykset tehdään omaan nimeen linkitetyllä tunnuksella.

• Yleiset päivitystunnukset tulevat poistumaan.
  • Jokainen päivittäjä luo piakkoin omaan nimeen linkitetyn päivitystunnuksen (luonti jäsenet-välilehdellä). Jos yleistunnus lakkasi jo toimimasta, etkä siis pysty enää itse luomaan omaa tunnusta, tulee oman tunnuksen luonti pyytää jaoston puheenjohtajalta.
  • Pääkäyttäjä-tason tunnus on vain johtokunnan jäsenellä (heilläkin jokaisella omaan nimeen linkitetty), muilla on päivitystason tunnus.
  • Pääkäyttäjä (mm. jokaisen jaoston puheenjohtaja) voi luoda uusia päivitystunnuksia.
  • Pääkäyttäjä hallinnoi salasanoja (voi antaa uuden unohtuneen tilalle).

-LNM johtokunta-