Hiihto

Rantakylän virkistysalue

HIIHTOKOULU

Hiihtokoulu torstaisin Rantakylässä klo 18.15.

Ryhmissä on vielä tilaa! Ilmoittautuminen on auki. Tervetuloa mukaan!

Syksyn toimintakalenteri on julkaistu.

LÄMMITTELYASUTILAUS SYYSKUUSSA

Seuraan on tullut paljon uusia hiihtäjiä. Dählien lämmittelyasuilaus tehdään. Toteutuakseen pukutilaus vaatii jokaisesta pukukategoriasta (miesten takki, naisten takki, lasten takki, aikuisten housut, lasten housut) vähintään 5 kpl tilauksia.

Asukuvat sivun lopussa.

MUUT LNM-ASUSTEET

Uudet kisa-asut ovat saapuneet ja noudettavissa torstaisin hiihtokoulun aikaan tornilta.

Hiihtotornilla on myynnissä Niittomiesten t-paitoja. Niitä voi tulla kurkkaamaan hiihtokoulun aikaan torstaisin.

Ski-seuturyhmä

Pohjois-Pohjanmaan seurojen, Hullunahiihdon ja Pohjois-Pohjanmaan Hiihto ry:n Ski-seuturyhmä aloittaa treenit keskiviikkoisin Köykkyrissä 16.9. alkaen klo 18.00

Tervetuloa mukaan!

tiedustelut Matti Ylilauri puh. 0442732308

Kuntopiiri

Kuntopiiri kokoontuu maanantaisin klo 18. Kuntopiiriläisille on oma whats app - ryhmä, jota kautta harjoituksista tiedotetaan.

Jos haluat liittyä jakelulle, laita sähköpostia niittomiehethiihto@gmail.com

Ari Luusuan loikkaharjoitukset hiihtokauden päättäjäisissä 20.4.2017 Rantakylän koululla. Klikkaa kuvaa avataksesi videon.

Perheliikuntapäivä Rantakylässä 27.2.2015

Klikkaa kuvaa avataksesi videon

Tähän toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea

Get Flash to see this player.

Sään tarjoaa:

Rantakylän hiihtosää