Hiihto

Rantakylän virkistysalue

HIIHTOKOULU

Hiihtokoulu

Hiihtokouluilmoittautuminen kaudelle 2021/2022 on auki. Kesän kuntopiiritoiminnassa mukana olevien tulee tehdä ilmoittautuminen heti kesäkuun alussa, jotta seura saa lisenssiasiat kuntoon!

Kauden 2020/2021 palkitsemiset

Hiihtojaosto tulee palkitsemaan seuran ansioituneita kilpahiihtäjiä, innokkaita hiihtokoululaisia ja nuoria hiihtokouluohjaajia syyskuun puolivälissä hiihtokoulun ensimmäisellä kerralla! Palkittaville tiedotetaan palkinnoista ennen palkitsemistilaisuutta.

WANTED!

Limingan Niittomiehet etsii uusia hiihtokouluohjaajia kaudelle 2021/2022. Etsimme sekä täysi-ikäisiä varsinaisia ohjaajia, että 15-vuotta täyttäneitä nuoria ohjaajia.

Kaikki ohjaajamme ovat käyneet valmentajakoulutuksen ja hiihtojaosto maksaa tämän koulutuksen myös mahdollisille uusille ohjaajilleen.

Tiedustelut: niittomiehethiihto@gmail.com

KISAILMOITTAUTUMISET

Limingan Niittomiesten hiihtäjien ilmoittautumiset tehdään ILMOITTAUTUMISET KISOIHIN -linkistä aukeavan lomakkeen avulla. Seuran oma kisailmoittaja ilmoittaa kaikki hiihtäjät kootusti kaikkiin kisoihin.

MUUT LNM-ASUSTEET

Hiihtotornilla on myynnissä Niittomiesten t-paitoja. Niitä voi tulla kurkkaamaan hiihtokoulun aikaan torstaisin.

Ski-seuturyhmä

Ski-seuturyhmän yhteisharjoitukset ovat koronatauolla.

Pohjois-Pohjanmaan seurojen, Hullunahiihdon ja Pohjois-Pohjanmaan Hiihto ry:n Ski-seuturyhmän treenit ovat tauolla.

Tervetuloa mukaan!

tiedustelut Matti Ylilauri puh. 0442732308

Kuntopiiri

Kuntopiiri kokoontuu maanantaisin klo 18. Kuntopiiriläisille on oma whats app - ryhmä, jota kautta harjoituksista tiedotetaan. Kuntopiiri on tarkoitettu tänä vuonna 10-vuotta täyttäville (v.2011 syntyneet tai sitä vanhemmat).

Jos haluat liittyä jakelulle, laita sähköpostia niittomiehethiihto@gmail.com

Kesäkauden 2021 kuntopiiritoiminta on käynnistynyt!

30 + 300 Training

Hiihtojaosto on hankkimassa kaudelle 2021/2022 ns. seuralisenssin 30 + 300 treeniohjelmaan.

Kysymyksessä on Jarmo Riskin kehittämä treenikonsepti lumilajeja tavoitteellisesti harjoitteleville 13-16 -vuotiaille nuorille.

Käy tutustumassa konseptiin täällä.

Sään tarjoaa:

Rantakylän hiihtosää