Hiihtokouluun ilmoittautuminen

Uuden tietosuoja-asetuksen mukaisesti lomaketiedot tulee lähettää suojattua yhteyttä käyttäen.

Jos selaimen osoiterivi ei ala https:// vaan on ilman s:ää niin paina tästä aktivoidaksesi suojatun yhteyden.

Suojatun yhteyden tunnistat myös selaimen osoiterivin "lukko"-kuvasta.

Hiihtokouluun ilmoittautuminen toimii samalla yli 10 vuotiaille tarkoitetun kuntopiirin ilmoittautumisena, valitse tällöin kohta "osallistun kuntopiiriin". Kuntopiiri sisältyy hiihtokoulumaksuun.

Lisenssikausi vaihtuu 1.6.2020. Ilmoittautuminen kauden 2020-2021 hiihtokouluun ja kuntopiiriin on nyt auki ja kuntopiiritoiminta on jälleen käynnistynyt.


 

Hiihtokouluun ilmoittautuminen 2020-2021

*
*
*
*
*
*
*

Hiihtokoulumaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä LNM Hiihtojaoston tilille FI09 5233 0820 0163 66, Viesti saajalle: Hiihtokoulu lapsen / lasten nimet.

Hiihtokoulun kausimaksu on 55 € perheen ensimmäisestä lapsesta, 50 € toisesta ja 45 € saman perheen muista lapsista. Maksu sisältää ohjauksen, skipassin ja yli 10 vuotiaille kuntopiirin.


Huom! Mikäli tilaat samalla Hiihto-lehden, lisää lehden hinta 31 euroa hiihtokoulumaksuun ja lisää viestikenttään lehden nimi.

Hiihtokoulun ohjaajille ilmoitettava mahdollisista allergioista/astmasta yms. Tiedotamme sähköpostitse/facebookilla hiihtoon ja hiihtokouluun liittyvistä asioista.

Mikäli haluat hiihtojaoston lähettämiä tiedotteita kahteen sähköpostiosoitteeseen, voit lisätä ilmoittautumislomakkeeseen myös toisen sähköpostiosoitteen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

 


 

Rekisteriseloste: Limingan Niittomiehet ry / Hiihtojaosto kerää hiihtokouluun ilmoittautuneiden nimet, syntymäajat, hiihtokoululaisen huoltajan nimet, heidän puhelinnumerot sekä sähköpostiosoitteet hiihtokoulun suunnittelua ja toteutusta, hiihtokouluun ja hiihtoon liittyvien tiedotteiden lähettämistä sekä toiminnan tilastointia varten. Tietoja käytetään myös hiihtojaoston kustantamien kilpailulisenssien hankintaan. Tilastointi tehdään karkealla tasolla siten, ettei yksittäinen henkilö tai perhe erotu tilastosta. Tietoja ei luovuteta muuhun tarkoitukseen. Tietoja ei myöskään luovuteta Euroopan Unionin eikä Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Hiihtokoulua varten kerätyt tiedot eivät ole julkisesti saatavilla.