TOIMINNAN YLEISKUVAUS

Yleiskuvauksen hiihtojaoston monipuolisesta toiminnasta saat tästä koosteesta, mikä valmisteltiin Lakeus Liikkuu 2015 lehteen.

SARJAHIIHDOT

Sarjahiihdot ovat kaikille suunnattuja viikkokisoja. Ala- eikä yläikärajoja ei ole.

Sarjahiihtoihin ilmoittautuminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella koronarajoituksista johtuen. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita osallistujan nimi ja syntymävuosi / sarja.

Kisan aikataulu on viitteellinen.

OHJEET HIIHTOKILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMISEEN:

Limingan Niittomiesten hiihtäjien ilmoittautumiset tehdään ILMOITTAUTUMISET KISOIHIN -linkistä aukeavan lomakkeen avulla. Seuran oma kisailmoittaja ilmoittaa kaikki hiihtäjät kootusti kaikkiin kisoihin.

Hiihtojaosto maksaa osallistumismaksut, joten kilpailijan ei tarvitse itse maksaa osallistumismaksua.  Jälki-ilmoittautuneet maksavat osallistumismaksun itse.
Limingan Niittomiesten järjestämiin hiihtokisoihin ei peritä osallistumismaksua oman seuran osallistujilta. Lisätietoja tarvittaessa os. niittomiehethiihto@gmail.com

Sarjahiihtoihin ja seuran- ja kunnanmestaruushiihtoihin ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä.

LNM hiihtokalenteri

Toimintakalenteri löytyy Tulevia tapahtumia -palstalta.

_____________________________________________

Rantakylän virkistysalueen latukartat: