TOIMINNAN YLEISKUVAUS

Yleiskuvauksen hiihtojaoston monipuolisesta toiminnasta saat tästä koosteesta, mikä valmisteltiin Lakeus Liikkuu 2015 lehteen.

SARJAHIIHDOT

Sarjahiihdot ovat kaikille suunnattuja viikkokisoja. Ala- eikä yläikärajoja ei ole.

Sarjahiihtoihin ilmoittautuminen tapahtuu paikanpäällä, hiihtotornissa. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita osallistujan nimi ja syntymävuosi / sarja. Huom! Ilmoittautuminen loppuu noin 20 min ennen kisan alkua! Ei kisamaksua.

Kisan aikataulu on viitteellinen.

OHJEET HIIHTOKILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMISEEN:

Limingan Niittomiesten hiihtäjien ilmoittautumiset lähetetään osoitteeseen niittomiehethiihto at gmail.com  viimeistään sunnuntaina klo 24:00 seuraavan viikon aikana järjestettäviin kisoihin. Seuran oma kisailmoittaja ilmoittaa kaikki hiihtäjät kootusti kaikkiin kisoihin.

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita nimi, sarja ja ski-passi/lisenssinumero. Hiihtojaosto maksaa osallistumismaksut, joten kilpailijan ei tarvitse itse maksaa osallistumismaksua.  Jälki-ilmoittautuneilta peritään mahdollinen jälki-ilmoittautumismaksu.
Limingan Niittomiesten järjestämiin hiihtokisoihin ei peritä osallistumismaksua oman seuran osallistujilta. Lisätietoja tarvittaessa os. niittomiehethiihto@gmail.com

Seuran- ja kunnanmestaruushiihtoihin ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä.

Limingan RL-Cup kisoihin ja kansallisiin Limingan hiihtoihin LNM jäsenet ilmoittautuvat osoitteeseen niittomiehethiihto(at)gmail.com kisakutsussa mainittuun päivään mennessä.

LNM hiihtokalenteri

Toimintakalenteri löytyy Tulevia tapahtumia -palstalta.

_____________________________________________

Rantakylän virkistysalueen latukartat: