Ski-passit ja lisenssit

Lisenssi- ja Skipassi-maksut

Hiihtoliiton kilpailusääntöjen mukaan lisenssi tulee lunastaa kansalliseen ja sitä ylempään kilpailutoimintaan osallistuville.

Nuorten Skipassi on tarkoitettu 18-vuotiaille ja nuoremmille ja aikuisten Skipassi 19 - 70 –vuotiaille. Skipassiin sisältyy aina ryhmävakuutus. Kaikissa ikäluokissa ainoastaan piirikunnalliseen kilpailuun, oman seuran kansalliseen kilpailuun, Hopeasomman loppukilpailuun tai maastohiihdon veteraanien SM-kilpailuun osallistuva voi kilpailla Skipassilla. 12-vuotiaat ja nuoremmat saavat osallistua kansalliseen ja sitä ylempään kilpailuun Skipassilla.

Huom! Skipassin / lisenssin vaihto kesken kauden ei ole mahdollista! Esimerkiksi, jos on lunastanut Skipassin kauden alussa ja haluaakin vaihtaa sen kesken kauden lisenssiin, joutuu siinä tapauksessa lunastamaan lisenssin normaaliin hintaan.

SKI-passien ja lisenssien hankinta tapahtuu netin kautta.
Netistä voi tulostaa itse maksulomakkeen, mikäli ei ole käytössä pankkiyhteyttä.

Hiihtokoululaisten Skipassi-maksut sisältyvät hiihtokoulumaksuun. Seura hankkii hiihtokoulaisten Skipassit, muut hankkivat ski-passin/lisenssin itse.

Hiihtoliiton ohjeet lisenssien ja Skipassien vaihtoehdoista sekä maksun suorittamisesta löytyvät ao. linkistä

Olethan jo Limingan Niittomiesten jäsen? Jäseneksi voit liittyä täältä.