Hiihto

HIIHTOKOULU

Hiihtokoulu

Hiihtokoulu on tämän kauden osalta päättynyt. Kiitokset kaikille hiihtokoululaisille sekä ryhmien vetäjille!

Pidämme vielä kauden päättäjäistilaisuuden huhti-toukokuun vaihteen kieppeillä. Tiedotamme tästä erikseen.

AJANKOHTAISTA

Kesä tekee tuloaan ja päätämme kauden 2021-2022 päättäjäisissä torstaina 5.5.2022 klo 18 alkaen Liminka-Temmes metsästysmajalla (Kiiskilänkyläntie 83, Liminka).

SEURA-ASUT

Hiihtotornilla on myynnissä Niittomiesten t-paitoja. Niitä voi tulla kurkkaamaan hiihtokoulun aikaan torstaisin.

Kuntopiiri

Kuntopiiri kokoontuu maanantaisin klo 18. Kuntopiiriläisille on oma whats app - ryhmä, jota kautta harjoituksista tiedotetaan. Kuntopiiri on tarkoitettu tänä vuonna 10-vuotta täyttäville (v.2011 syntyneet tai sitä vanhemmat).

Jos haluat liittyä jakelulle, laita sähköpostia niittomiehethiihto@gmail.com

KISAILMOITTAUTUMISET KAUSI 2021-2022

Aikaisemmista vuosista poiketen ilmoittautumiset tehdään Hiihtokalenteri-sivustolla.

Koska Hiihtoliiton osalta kisailmoittautumisportaali on vielä osin kesken, ilmoittautumiset muihin kuin seuran omiin kilpailuihin tehdään sähköpostitse antti.niemikorpi@gmail.com. Ilmoita Antille urheilijan nimi, sportti-id, kipailun virallinen nimi ja sarja viimeistään 2 päivää ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Huom! Niittomiehet ei tee, eikä maksa kilpailijoiden jälki-ilmoittautumisia. Ne jokainen voi tehdä itse Hiihtokalenterissa.

LNM Hiihtojaoston Facebook-sivusto
Osta ja myy hiihtovarusteita