Kisatiimi

Limingan Niittomiehet perusti kaudelle 2021/2022 kisatiimin, jossa hiihtää tällä hetkellä 7 tavoitteellisesti harjoittelevaa nuorta urheilijaa. 

Kisatiimin kauden päätavoitteet ovat ikäkausi SM-kilpailuissa (Hopeasompa ja nuorten SM-kilpailut). 

Gisela-Mei Hakkarainen N16 Gisela on hiihtänyt kilpaa vuodesta 2015 lähtien. Hänen paras saavutuksensa on pronssi Hopeasompa pronssi vuodelta 2019. Gisela harrastaa hiihdon ohella yleisurheilua ja pyöräilyä.
Nelli-Lotta Karppelin N16 Nelli-Lotta on Limingan Niittomiesten kasvatti, joka on harrastanut hiihtoa 8-vuotiaasta. Hänen paras saavutuksensa on v. 2020 Hopeasompa mestaruus N15 sarjan perinteisellä 5 km ja Hopeasompa hopea N16 vapaan sprintissä. Nelli-Lotta harrastaa myös kestävyysjuoksua, jossa hänellä kaksi SM-hopeaa 800 metriltä ja SM-pronssi 2000 metriltä.
Aliisa Kärkkäinen N15 Hiihto on kulkenut Aliisan matkassa pikkutytöstä saakka. Aliisa on niittänyt paljon hyviä tuloksia kansallisista kilpailuista ja oli mukana Niittomiesten viidennelle sijalle Hopeasompa-hiihdoissa kisanneessa viestijoukkueessa v. 2020. Hiihdon ohella Aliisa harrastaa aktiivisesti tanssia.
Selma Mäkäräinen N16 Selma on harrastanut hiihtoa 9-vuotiaasta. Selma hiihti v. 2020 Hopeasompakilpailuiden perinteisen N15 sarjan sijalle 17. ja oli mukana Niittomiesten Hopeasompakisoissa 5. hiihtäneessä viestijoukkueessa. Selma kilpailee hiihdon lisäksi tavoitteellisesti suunnituksessa.
Aino-Kaisa Parkkila N18 Aino-Kaisa on Limingan Niittomiesten kasvatti, joka on harrastanut hiihtoa ihan pikkutytöstä saakka. Aino-Kaisalla on useita hyviä sijoituksia kansallisista hiihdoista.
Sanni Pirttikoski N18 Sannin päälaji on ampumahiihto, jossa hän edustaa toista seuraa. Maastohiihtäjänä Sannin tavoitteena on kehittyä hiihtäjänä niin henkisesti kuin fyysisesti ja menestyä Nuorten SM-hiihdoissa.
Maiju Palosaari N15 Maiju on hiihtänyt kilpaa 10-vuotiaasta asti. Hän asuu Hailuodossa ja kilpailee hiihdon ohella myös suunnistuksessa.