Ilmoittautuminen hiihtokouluun

Hiihtokouluun ilmoittautuminen toimii samalla yli 10 vuotiaille tarkoitetun kuntopiirin ilmoittautumisena, valitse tällöin kohta "osallistun kuntopiiriin". Kuntopiiri sisältyy hiihtokoulumaksuun.

Lisenssikausi vaihtuu 1.6.2021. Ilmoittautuminen kauden 2021-2022 hiihtokouluun ja kuntopiiriin on nyt auki ja kuntopiiritoiminta käynnistyy kevättauon jälkeen toukuun puolivälin paikkeilla. Seuraa ilmoittelua.

Henkilötunnuksen loppuosa (vain ensimmäistä kertaa ilmoittautuessa)

Osallistun *
Kuvaaminen ja tiedotus

Hiihtokoululaisille tulee SKI-passi automaattisesti ja siihen sisältyy vakuutus.

A- ja B-lisenssiurheilijoiden vakuutus on hankittava erikseen. Seuraava kohta koskee vain heitä.

Hiihtokoulumaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä LNM Hiihtojaoston tilille FI09 5233 0820 0163 66, Viesti saajalle: Hiihtokoulu lapsen / lasten nimet.

Hiihtokoulun kausimaksu on 55 € perheen ensimmäisestä lapsesta, 50 € toisesta ja 45 € saman perheen muista lapsista. Maksu sisältää ohjauksen, skipassin ja yli 10 vuotiaille kuntopiirin.

Huom! Mikäli tilaat samalla Hiihto-lehden, lisää lehden hinta 31 euroa hiihtokoulumaksuun ja lisää viestikenttään lehden nimi.

Hiihtokoulun ohjaajille ilmoitettava mahdollisista allergioista/astmasta yms. Tiedotamme sähköpostitse/facebookilla hiihtoon ja hiihtokouluun liittyvistä asioista.

Mikäli haluat hiihtojaoston lähettämiä tiedotteita kahteen sähköpostiosoitteeseen, voit lisätä ilmoittautumislomakkeeseen myös toisen sähköpostiosoitteen. Sähköpostitse tiedotamme lähinnä hiihtoasutilauksista ja muista sellaisista asioista, jotka vaativat vanhemmilta reaktiota. Postit tulevat osoitteesta niittomiehethiihto@gmail.com

Hiihtokoulun pääasiallisena tiedotuskanavana on whats app-ryhmä. Liitämme automaattisesti ryhmään kaikki hiihtokoululaisten vanhemmat.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Rekisteriseloste: Limingan Niittomiehet ry / Hiihtojaosto kerää hiihtokouluun ilmoittautuneiden nimet, syntymäajat, hiihtokoululaisen huoltajan nimet, heidän puhelinnumerot sekä sähköpostiosoitteet hiihtokoulun suunnittelua ja toteutusta, hiihtokouluun ja hiihtoon liittyvien tiedotteiden lähettämistä sekä toiminnan tilastointia varten. Tietoja käytetään myös hiihtojaoston kustantamien kilpailulisenssien hankintaan. Tilastointi tehdään karkealla tasolla siten, ettei yksittäinen henkilö tai perhe erotu tilastosta. Tietoja ei luovuteta muuhun tarkoitukseen. Tietoja ei myöskään luovuteta Euroopan Unionin eikä Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Hiihtokoulua varten kerätyt tiedot eivät ole julkisesti saatavilla.