Toimintasuunnitelma

Kiipeilyjaoston tarkoituksena on edistää eri kiipeilylajien tunnettavuutta ja parantaa harrastusmahdollisuuksia Limingassa. Jaosto ylläpitää Limingan liikuntahallin kiipeilyseinää yhteistyössä Limingan kunnan kanssa, järjestää lajiin tutustumisiltoja, kouluttaa jäseniään ja järjestää viikoittaisen kiipeilyillan jäsenilleen.

Kiipeilyseinällä toimimisen turvallisuuteen kiinnitetään toimintakaudella huomiota:

• Seinällä saa itsenäisesti toimia vain varmistustaitoiset kiipeilijät

• Kiipeilyjaosto ylläpitää varmistuskorttijärjestelmää, jonka saa lunastettua jaoston puheenjohtajalta tai sihteeriltä. Varmistuskortin voi lunastaa itselleen, mikäli  seinäkiipeilyn alkeiskurssi on käytynä tai kiipeilijä omaa vastaavat taidot ja kiipeilijä on maksanut Kiipeilyliiton jäsenmaksun.

Kausittainen toimintasuunnitelma löyty kohdasta LNM tietopaketti

<<etusivulle