Jäsenmaksut

LNM:n toimintaa pidetään yllä myös jäsenmaksuja keräämällä. Koska toimintamme perustuu vapaaehtoiseen talkootoimintaan ja jäsenistömme on aktiivista, olemme onnistuneet pitämään jäsenmaksumme alhaisina. Tavoitteemme on, ettei jäsenmaksumme ole kenellekään kynnys osallistua toimintaamme.

Jäsenyyksiä on kolme erilaista:

Vuosijäsen on täysivaltainen LNM jäsen. Jäsenmaksu laskutetaan vuosijäseneltä.

Perheen jäsen on täysivaltainen LNM jäsen, joka kuitenkin saa alennuksen jäsenmaksusta ja lasku menee perheen vuosijäsenelle. Perheessä yhden täytyy olla vuosijäsen ja perhekokonaisuus pitää olla ilmoitettuna perheen jäsen alennuksen saadakseen.

Kannattajajäsen on täysivaltainen LNM jäsen, joka haluaa tukea LNM toimintaa vuosijäsenmaksua suuremmalla summalla. Voi olla myös yritys.

Jäseneksi tulee ilmoittautua. Pelkkä maksu tai ilmoittautuminen johonkin LNM tapahtumaan ei ole jäseneksi ilmoittautuminen.

Jäsenmaksut:

Jäsentyyppi

Summa (eur)

Vuosijäsen

15 eur.

Perheen jäsen

2 eur.

Kannattajajäsen

jäsen saa itse päättää, oletussumma on 100 eur

Esim. Perheessä 4 jäsentä, jäsenmaksut silloin: 15 + 2 + 2 + 2 = 21 eur. Perheen vuosijäsen saa siis koko perheen jäsenmaksulaskun summalla 21 eur. Laskussa ilmoitetaan henkilöt, joiden jäsenmaksu on ko. laskussa.

Jäsentietoja ja jäsentyyppiä voi vaihtaa päivittämällä tietonsa LNM:lle "liity jäseneksi" -lomakkeen kautta. Pidäthän jäsentietosi ajantasalla.

Huom. Lajijaostot voivat periä vielä erillistä osallistumismaksua joihinkin ko. lajin toimintoihin osallistumisesta. Yleensä lajijaoston perimä maksu sisältää vakuutuksen ko. toimintoon osallistujalle. Ko. toimintamaksu ei yleensä sisällä LNM jäsenmaksua.

Rekisteriseloste: Limingan Niittomiehet Ry kerää jäsentietoja yhdistyksen urheilutoiminnan suunnittelua, toteutusta, toiminnan tilastointia ja jäsenmaksulaskutusta varten. Tilastointi tehdään karkealla tasolla, siten, ettei yksittäinen henkilö tai perhe erotu tilastosta. Tietoja ei luovuteta muuhun tarkoitukseen. Tietoja ei myöskään luovuteta Euroopan Unionin eikä Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Vanhat jäsentiedot poistetaan. Jäsentiedot eivät ole julkisesti saatavilla.