Ajankohtaista

Niittarit ja Oulun Seudun Sähkö järjestävät kesäkuun 10.-13. päivinä perinteikkään neljä päivää kestävän kesäleirin #1 Limingan liikuntahallilla! ?

Leirille ovat tervetulleita 2004-2011 syntyneet tytöt sekä pojat, joiden vetäjinä toimivat muun muassa Niittareiden edustusjoukkueeseen kuuluvat juniorien suosikkipelaajat Atte Savolainen ja Joona Viiltola! Maalivahdeista huolta pitää superjunnu Aki Karjalainen! ✌

Yksittäisen leiripäivän kesto on 4 tuntia, klo 10-14, jonka aikana tarjotaan välipala. Ilmoittautumiset leirille tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen ollitorn(at)gmail.com.

HUOMIO! ? Muista lisätä ilmoittautumisen yhteyteen perustelut, miksi juuri teidän nuorelle taiturille olisi tärkeää päästä osallistumaan tulevalle Niittareiden kesäleirille. Perusteltujen ilmoittautumisten keskuudesta arvotaan viisi (5) kpl ilmaisia OSS:n sponsoroimia osallistumisia leirille! ?

Tervetuloa, nähdään hallilla!

Onko jäsenmaksulaskussasi virhe tai haluatko muuttaa tietoja?

Yläpalkin Liity jäseneksi/muutos -kohdasta löydät lomakkeita, joiden kautta asian saa korjattua.

Jos perhekokonaisuus muuttuu, päivitä tiedot ja korjaa itse jäsenmaksusumma vuodelta 2018 oikeaksi. Seuraavana vuonna laskun pitäisi tulla korjatuilla tiedoilla. Jäsenmaksujen suuruudesta löydät tietoa Yläpalkiin LNM-tietopaketti -kohdasta.

Toivomme, että mahdollisimman moni ilmoittaisi jäsenrekisteriimme sähköpostiosoitteensa sekä antaisivat luvan lähettää jäsenmaksulasku ko. sähköpostiin. Tällöin merkittävä summa postituskuluista säästyisi ja se voitaisiin ohjata suoraan urheilutoimintaan.

Sähköpostiosoitteen ja luvan voi ilmoittaa Liity jäseneksi/muutos-lomakkeen kautta (siellä on vaihtoehto päivitä tiedot).

B-pojat Divari
Pojat C2
Pojat E08
Pojat F10-11

Tervetuloa, nähdään hallilla! ?