Aloita salibandy Limingassa – Uudet kerhoryhmät 1.9. alkaen!

17.8.2021

Tervetuloa ilmoittautumaan Niittareiden 2015-2016 syntyneiden salibandykerhoihin!

Ilmoittautumisohjeet ja tarkempi info kerhoista sivun alaosassa!

Lisätietoja ja kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin kerhotoiminnasta antavat:

Kalle Vaarala puh. 040 4405 292 & Marko Kärsämä puh. 040 5328 463

Salibandykerhojen tavoitteena on tarjota Niittareiden nuorimmille mahdollisuus tutustua salibandyyn ja monipuoliseen liikuntaan. Mukaan toivotaan liittyvän niin poikia kuin tyttöjä. Ensimmäinen kerhokäynti eli ns. tutustumiskäynti on jokaiselle osallistujalle ilmainen.

MISSÄ?
Salibandykerhot pyritään järjestämään jokaisen osallistujan lähikoululla. Ryhmät perustetaan kylälle Linnukka-hallille, Ojanperälle ja Tupokseen. Kerhot järjestetään seuraavasti

Tupos keskiviikko 16-17 Tupoksen yläkoulu

Liminka torstai 16:30-17:30 Krankka-areena

Ojanperä sunnuntai 11-12 Ojanperän koulu

Osoitteet:
Keskusta: Linnukka-Halli, Lippitie 2, 91900 Liminka
Ojanperä: Ojanperän koulu, Ketunmaantie 80, 91900 Liminka
Tupos: Tupoksen yläkoulun liikuntasali, Tuiskulanranta 2, 91910 Tupos

KENELLE?

Salibandykerhot toimivat sekaryhminä, joihin ovat tervetulleita lajista kiinnostuneet tytöt sekä pojat! Kerhot on suunnattu ensisijaisesti nuoremmille, 2015-2016 syntyneille, salibandya lajina ensimmäisiä kertoja kokeileville nuorille.

Kerhoja vetävät lähtökohtaisesti Niittareiden edustusjoukkueen pelaajat Karri & Kalle Vaarala Limingassa ja Niklas & Eemil Äijälä Tupoksessa.

SISÄLTÖ?

Kerhotoiminnassa keskitytään tutustumaan lajiin, ja harjoittelemaan lajin perusominaisuuksia. Kerhoissa pelaajat pääsevät tutustumaan helposti lajiin, ja nauttimaan monipuolisesta liikunnasta. Kerhotoimintaa on tarkoitus järjestää kerran viikossa. Yhden kerhotunnin kesto on 60min. Kerho järjestetään syyskaudella 1.9 – 20.12.2021 välisenä aikana sekä kevätkaudella 10.1. – 15.5.2022. Poikkeuksena ovat koulujen loma-ajat, jolloin kerhotoimintaa ei järjestetä (esim. hiihtoloma, pääsiäinen). Osallistujien varustukseksi riittää liikunnallinen asustus, maila, sisäpelikengät ja juomapullo. Suojalasien käyttö on yleisen turvallisuuden vuoksi pakollista.

Lisätietoja salibandykerhoista antaa Kalle Vaarala puh. 040-4405292 & kalvaa1@gmail.com

HINTA?

Ensimmäinen kokeilukerta on jokaiselle osallistujalle ilmainen. Limingan HalpaHallin tukemana olemme pystyneet laskemaan kerhomaksujen hintaa tulevalle kaudelle, joten osallistumismaksu koko kaudeksi on 120 euroa. Syyskausi 1.9. – 20.12.2021 (60€) laskutetaan Myclubin kautta 15.9. ja kevätkausi 10.1. – 15.5.2022 (60€) laskutetaan 15.1.

Kerhotoimintaan on mahdollista osallistua puoleksi kaudeksi eli joko syys -tai kevätkaudeksi.

Osallistumismaksu sisältää valmennuksen ja ohjauksen, salibandyliiton ryhmäpelipassin sekä miesten edustusjoukkueen kausikortin, joka toimii samalla jaoston jäsenkorttina.

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittaudu mukaan MyClubin kautta osoitteesta lnmsalibandy.myclub.fi
MyClubissa ilmoittautuminen hoituu helposti näin
1. Mene sivulle lnmsalibandy.myclub.fi
2. Rekisteröi uusi jäsentili mikäli tunnuksia ei ennestään ole tai ota jäsentili käyttöön mikäli tunnukset MyClubiin on jo olemassa.
3. Lisää ilmoitettavan pelaajan tiedot ja huoltajatiedot, jonka jälkeen valitse ryhmä johon haluat ilmoittautua.
4. Kokeile ensimmäinen tutustumiskerta ilmaiseksi
5. Jatka kokeilun jälkeen samassa ryhmässä

MyClubiin liittymisessä sekä vanhempiin juniorijoukkueisiin liittymisessä teitä auttaa salibandyjaoston puheenjohtaja Marko Kärsämä

Marko Kärsämä