Liity jäseneksi, uusi jäsen

Uusi jäsen, voit käyttää tätä liittymislomaketta tai Jäsentietojen_päivitys/Liity_jäseneksi-lomaketta.

Tässä lomakkeessa on vain uusia jäseniä koskevat kentät.

Tähän sähköpostiosoitteeseen lähetetään jäsenmaksulasku

Jos valitsit jäsentyypiksi perhejäsen, kirjaa seuraavaan kohtaan vuosijäsen nimi, syntymävuosi ja osoite. Mikäli osoite on sama kuin perhejäsenellä, pelkkä vuosijäsenen nimi ja syntymävuosi riittää. Ilman näitä tietoja jäsentyyppi on vuosijäsen.

Jos liität vain yhden jäsenen, voit siirtyä lähettämään lomakkeen.

Jos liität jäseneksi kerralla useamman jäsenen ja haluat perhealennuksen, täytä perhejäsenistä allaolevat kentät. Jokaisen henkilön kohdalla täytetään nimi, syntymävuosi ja sukupuoli.

Jos liität enemmän perhejäseniä, kirjaa heistä vastaavat tiedot, eli nimi, syntymävuosi ja sukupuoli

* merkityt kohdat ovat pakollisia.

Jäsenmaksun suuruuden löydät kohdasta Yhdistys / Jäsenyys. Jäsenyys tulee voimaan heti.