Jäsentietojen päivitys / Liity jäseneksi

Tähän sähköpostiosoitteeseen lähetetään jäsenmaksu

Jäsenmaksulasku lähetetään sähköpostiosoitteeseen. Pitkään (yli 10 v perättäin) jäsenä ollut voi, jäsentietopäivityksessä, valita edelleen laskun lähettämisen postiosoitteeseen, muille valinta ei ole mahdollinen.

Jos valitsit jäsentyypiksi perhejäsen, kirjaa seuraavaan kohtaan vuosijäsenen nimi, syntymävuosi ja osoite. Mikäli osoite on sama kuin perhejäsenellä, pelkkä vuosijäsenen nimi ja syntymävuosi riittää. Ilman näitä tietoja jäsentyyppi on vuosijäsen.

Mikäli perhekokonaisuus muuttuu, kirjaa lisätietoihin ketkä pysyvät samassa perhekokonaisuudessa ja kuka eriytetään ja hänen uusi osoite. Jokaisen henkilön nimen lisäksi on ilmoitettava syntymävuosi. Mikäli joku perhekokonaisuudesta eroaa jäsenyydestä, täyttäkää hänestä eroilmoituslomake.

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Jos jäsenhakemus on vain yhdelle jäsenelle, tai päivität vain yhden jäsenen tietoja, voit siirtyä lomakkeen lähettämiseen.

Liitätkö samalla useamman henkilön jäseneksi samaan perhekokonaisuuteen? Täytä silloin allaolevat kentät. Jokaisen henkilön kohdalla täytetään nimi, syntymävuosi ja sukupuoli.

Jos liität enemmän perhejäseniä kirjaa alle jokaisen

etunimi, sukunimi, syntymävuosi, sukupuoli

* merkityt kohdat ovat pakollisia.

Jäsenmaksun suuruuden löydät kohdasta Yhdistys / Jäsenyys. Jäsenyys tulee voimaan heti.