Usein kysyttyä urheilukoulusta

Saako käydä kokeilemassa viihtyykö lapsi urheilukoulussa?

Saa kahdesti. Vakuutus hankitaan kuitenkin vasta kun on ilmoittautunut ja maksanut urheilukoulumaksun.

Saako pikkusisarus/serkku/tms. olla mukana?

Saa kertaluontoisesti. Vierailijoita sallitaan, mutta kannattaa muistaa vakuutuksen puuttuminen. Alle urheilukouluikäisiä ei saa jättää, vaan huoltajan on oltava paikalla koko ajan. Häiriöksi ei saa olla.

Voiko huoltaja käväistä kaupassa tai asiolla urheilukoulun aikana?

Voi. Urheilukoululaisen saa jättää meille urheilukoulun ajaksi. Sisaruksia emme kaitse.

Saako lapsi osallistua, jos ei vielä ole 4-vuotias, mutta on muutoin hyvin reipas?

Alaikäraja on 4-vuotta ja se tulee täyttää vuoden 2014 aikana. Vuoden 2010 jälkeen syntyneitä ei vielä oteta urheilukoululaisiksi.

Pääseekö nuorempi sisarus isomman sisaruksen kanssa samaan ryhmään?

Ryhmän vaihto on mahdollista isoista pieniin päin. Eli kumpikin voi osallistua nuoremman ryhmään, jos heidät halutaan samaan ryhmään. Suositeltavaa kuitenkin on, että kumpikin käy oman ikäisille tarkoitetussa ryhmässä.

Jos lapsi keskeyttää urheilukoulun tai ei käy joka kerta, saako maksun takaisin tai alennusta?

Ei saa.

Saako lapsi käyttää liikuntahallissa sisäpelikenkiä / lenkkareita?

Ei saa. Tämä on turvallisuuskysymys. Lisäksi lapsen jalan kehitykselle on hyväksi liikkua avojaloin. Myös sukat on liikuntahallissa kielletty liukastumisriskin vuoksi. Urheilukentällä sukat ja lenkkarit on suositeltavat.

Liikuntahallin ulko-ovet ovat lukossa, miten pääsen sisälle?

Olemme avaamassa tarvittavat ovet (pääovi ja yläkerran ovi) urheilukoulun alkamis- ja päättymisaikoihin. Kesken ryhmän ohjaamisen ei aina ole mahdollista irrottaa ohjaajaa oven avaukseen. Pienellä maltilla ja yhteistyöllä olemme kuitenkin aikaisemminkin selvinneet. Pakkasella kannattaa pukeutua siten, että tarkenee pienen odottelun. Vaihtoehtoisesti voi hankkia kunnalta itselleen avaintagin (vain aikuisille).

Pääseekö mukaan kesken talven?

Pääsee, jos vain ryhmässä on paikkoja vapaana. Yleensä paikkoja vapautuu jonkin verran ja/tai ryhmäkokoa voidaan vähän kasvattaa, kun osa lapsista käy esim. vain jokatoinen kerta. Kokeilkaa ensisijaisesti ilmoittautumiskaavakkeen linkkiä (tai varauslistan linkkiä). Yhteyttä voi myös ottaa suoraan  toimisto@liminkajuoksee.net

Myös kesken kesän pääsee mukaan kesän urheilukouluhin.

Pitääkö olla Limingan Niittomiesten jäsen osallistuakseen urheilukouluun?

Urheilukoulu on tarkoitettu Limingan Niittomiesten jäsenille. Jäseneksi liittymisestä tulee huolehtia viimeistään urheilukoulun aikana. Aloittaessa ei ole pakko vielä olla jäsen. Urheilukoulumaksu ei kata jäsenmaksua.