Salibandy

Salibandyliiton ohjeistukset harjoittelun ja ottelutapahtumien järjestämiseksi:

24.9.2020: THL päivitti ohjeistusta - Salibandyliitto suosittelee kasvomaskien käyttöä katsomoissa

18.9.2020: Ohjeistus yksittäisinä otteluina pelattavien sarjojen ottelutapahtumien järjestämiseen koronaviruspandemian aikana

17.8.2020: Ohjeistus turnausmuotoisten sarjojen toteuttamiseen koronaviruspandemian aikana 17.8. alkaen

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Limingan Niittomiehet tekee tiivistä yhteistyötä lääkärikeskus Pihlajalinna Oulun kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on tarjota Limingan Niittomiesten pelaajille ja heidän perheenjäsenilleen laadukasta ja oikeaa hoitoa urheilu- ja tapaturmavammoihin sekä muuhun terveyden- ja sairaanhoitoon. Näin voidaan varmistaa kokonaisvaltainen hoito diagnoosista kuntoutukseen ja pelaajan mahdollisimman nopea parantuminen pelikuntoiseksi.

Pihlajalinna Oulussa toimii noin neljäkymmentä yleis-, erikois- ja hammaslääkäriä sekä useita muita terveydenhuollon ammattilaista. Korkeatasoinen osaaminen ja nykyaikaiset laboratorio-, kuvantamis- sekä sairaalapalvelut muodostavat nopean ja tehokkaan hoitoketjun. Seuramme pelaajat, jäsenet ja tukijoukot ovat samoissa osaavissa ja turvallisissa käsissä hoitonsa jokaisessa vaiheessa.

Pelaajan tai perheenjäsenen loukkaantuessa tai sairastuessa varatkaa aika vastaanotolle osoitteessa www.pihlajalinna.fi tai lääkärikeskuksen numerosta 010 312 175. Hammasklinikan ajanvaraus tapahtuu numerosta 010 312 181. Lisäksi valtakunnallinen asiakaspalvelumme auttaa ajanvarauksessa joka päivä kello 6–22 numerossa 010 312 010.

Pihlajalinna Oulu

Pihlajalinna Oulu sijaitsee Oulun keskustassa. Pääsisäänkäynti on Rotuaarilla, Valkean aukiolla, osoitteessa Isokatu 33, liukuportaita tai hissillä 3.kerrokseen. Parkkipaikat sijaitsevat viereisessä Autosaaren parkkitalossa tasolla 3a (sisäänajo Kauppurienkadulta), josta pääsee suoraan Pihlajalinnan lääkärikeskuksen tiloihin. Lisää parkkitiloja löytyy runsaasti myös Valkean pysäköintihallissa ja Kivisydämessä. Tarjoamme asiakkaillemme tunnin pysäköintimaksun Autosaaressa tai Kivisydämessä.

Aukioloajat
ma-to 7.30-20
pe 7.30-18
la 9-14
su 11-16 (pyhäpäivät suljettu)

Yleislääkäripäivystykseen voitte tulla myös ilman ajanvarausta!

Toiminta-ohje
Ottakaa mukaanne kuvallinen henkilöllisyystodistus, kela-kortti, vakuutuskortti tai vakuutustiedot sekä ilmoittautuessanne mainitkaa seuranne nimi. Jos olette tehneet vakuutusyhtiölle vahinkoilmoituksen, ja saaneet käynnillenne suoralaskutusluvan, hoidamme laskutuksen puolestanne suoraan vakuutusyhtiön kanssa. Muussa tapauksessa valmistautukaa maksamaan ensimmäinen käyntinne itse. Mahdollisiin jatkotutkimuksiin tai -käynteihin pyydämme tarvittaessa maksusitoumuksen vakuutusyhtiöstä.