Lentopallo

Lentopallon Suomen mestarit M55 vuosimallia 2014

Suomen mestaruus-joukkueessa pelasivat Jukka Aho, Vallo Järv, Heikki Tuomaala, Matti Haapakoski, Kalevi Ketonen, Raimo Sangi, Veikko Rautio, Reijo Eerola ja Eero Kouva. Valmentaja Aare Salumaa

LENTOPALLOJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 1.9.2015-31.8.2016

Yleistä

Lentopallojaosto on kokoontunut kauden aikana 4 kertaa. Toimintaan on viime sarjakaudella osallistunut noin 20 miestä ja 15 naista, sekä n 10 juniori-ikäisiä lentopalloilijaa (tytöt). Sarjoissa oli mukana yksi joukkuetta, naiset harjoittelivat kerran viikossa ilman sarjatoimintaa.

Miehet 55 joukkue SM 10.

Ikämiesten joukkueita oli yksi,  M55-veteraani­sarjassa. Heinolassa pelatusta lopputurnauksesta tuli sija 10.

M55-sarjan pelaajat:  Reijo Eerola, Kalevi Ketonen, Matti Haapakoski, Vallo Järv, Heikki Tuomaala, Raimo Sangi, Eero Kouva, Reino Kallio  ja  Veikko Rautio.

Naiset: Anne Olkkonen, Eliisa Törmänen, Merja Peteri, Sara Rautio, Salla Rautio, Sandra Salumaa, Satu Kemppainen, Ida Lesonen, ja Salme Rautio

Lisäksi seuramme pelaajista Timo Keränen ja Veikko Rautio pelasivat ns.
lainapelaajina Pudasjärven Urheilijoiden M-50joukkueessa, saavuttaen pronssimitalit Suomen Mestauruus kisoissa Oulunsalossa.

Lentopallotuomareina seurassamme: Liigatuomari Tapani Heikkilä, I-luokan tuomareina Jussi Mäkinen ja Antti Udd.

Vetäjien puutteen johdosta juniori­toiminta on taantunut edelleen ja kuluneella kaudella oli vain yksi junioriryhmä, tytöt . Harjoituksissa lajin saloihin tutustumassa oli kerran viikossa 10 tyttöä.

Aikuisten harrasteryhmä, johon kuului sekä naisia, että miehiä kävi kerran viikossa pelaamassa lentopalloa liikuntahallissa.

<< etusivulle