Lentopallo

Lentopallon Suomen mestarit M55 vuosimallia 2014

 

Suomen mestaruus-joukkueessa pelasivat Jukka Aho, Vallo Järv, Heikki Tuomaala, Matti Haapakoski, Kalevi Ketonen, Raimo Sangi, Veikko Rautio, Reijo Eerola ja Eero Kouva. Valmentaja Aare Salumaa

 

 

 

LENTOPALLOJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 1.9.2012-31.8.2013

Lentopallo saavutukset kaudella 2012-2013:

Suomen Mestaruus M55 joukkue

Maailman Mestaruuskisat:

MM- kultaa M55 4-miehisten joukkue beach-volley

MM- pronssi M55 4-miehisten joukkue beach-volley

Sisälentopallo sijat 5 -8

 

Ikämiesten joukkueita oli kaksi, M40- ja M55-veteraani­sarjoissa. 55-vuotiaat miehet toivat SM-kultaa Oulussa  pelatusta lopputurnauksesta.

M55-sarjan SM-kultamitalijoukkue vuodelta 2013.  Heikki Tuomaala, Jukka Aho, Matti Haapakoski, Veikko Rautio, Raimo Sangi, Eero Kouva, Reijo Eerola ja Kalevi Ketonen, Reino Kallio, Vallo Järv ja valmentajana Aare Salumaa.

 

M55- joukkueemme osallistui myös veteraanien maailmanmestaruuskisoihin Italian Torinossa 31.7. – 11.8. Kisoihin osallistui noin 19 000 urheilijaa ympäri maailmaa.

 

Tuliaisena kisoista Maailmanmestaruus  ja pronssi 4-miehisten joukkueiden beach- volleyssa. Kultaa voittaneessa joukkueessa pelasivat Jukka Aho, Matti Haapakoski, Reijo Eerola ja Veikko Rautio.

 

Pronssia voittaneessa joukkueessa pelasivat Vallo Järv, Kalevi Ketonen, Eero Kouva, Reino Kallio ja Väinöä Uljas.

Sisälentopallossa joukkueemme pelasi sijoille 5 – 8. Alkulohkon ainoa tappio tuli niukasti Italialle, sijoitus alkulohkossa siis toinen. Puolivälierässä tuli tappio Venäjälle.

Lentopallotuomareina seurassamme: Liigatuomari Tapani Heikkilä, I-luokan tuomareina

Jussi Mäkinen ja Antti Udd.

Juniori­toiminta on taantunut ja kuluneella kaudella oli vain kaksi junioriryhmää, tytöt ja pojat, jotka kummatkaan eivät vielä osallistuneet alueen sarjoihin. Poiken harjoituksissa lajin saloihin tutustumassa oli 5- 10 poikaa kerran viikossa ja tyttöjä vastaavaan toimintaan osallistui enimmillään 12.

Huomattavaa on kuitenkin se, että Limingan Niittomiesten juniorikoulussa olleista pelaajista sarjakaudella 2012 - 2013 naisten SM-hopeaa voitti LP Kangasalan pelaaja Annika Kivioja. Lisäksi Eevi Häyrynen pelasi I–sarjaa Oulun Ettassa.

Harrastelentopalloa pelattiin liikuntahallilla keskiviikkoisin. Kävijöitä oli kohtalaisen mukavasti, naisia kauden aikana 10 ja lisäksi 7 miestä.

 

<< etusivulle