Lentopallo

Lentopallon Suomen mestarit M55 vuosimallia 2014

Suomen mestaruus-joukkueessa pelasivat Jukka Aho, Vallo Järv, Heikki Tuomaala, Matti Haapakoski, Kalevi Ketonen, Raimo Sangi, Veikko Rautio, Reijo Eerola ja Eero Kouva. Valmentaja Aare Salumaa

LENTOPALLOJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 1.9.2014-31.8.2015

Lentopallojaosto on kokoontunut kauden aikana kolme kertaa. Toimintaan on viime sarjakaudella osallistunut noin 20 miestä ja 15 naista, sekä n 10 juniori-ikäisiä lentopalloilijaa (tytöt). Sarjoissa oli mukana kaksi joukkuetta, naiset osallistuivat II-sarjaan. Vastustajat sarjassa olivat Ivalosta, Rovaniemeltä, Torniosta ja Oulun alueelta.

Lentopallo saavutukset kaudella 2014-2015: Naisten II-sarja joukkueen loppusijoitus oli tiukassa kärkiryhmässä 3:s.

Naiset II sarja pelaajat: Anne Olkkonen, Ronja Suvela,  Larissa Kukkohovi, Merja Peteri, Sara Rautio, Salla Rautio, Sandra Salumaa, Satu Kemppainen, Laura Hiltunen, Sandra Salumaa, Ida Lesonen, Annika Kivioja ja Salme Rautio

Miehet 55 joukkue SM 10. Ikämiesten joukkueita oli yksi,  M55-veteraani­sarjassa. Mikkelissä pelatusta lopputurnauksesta tuli sija 10.

M55-sarjan pelaajat:  Reijo Eerola, Kalevi Ketonen, Matti Haapakoski, Vallo Järv, Heikki Tuomaala, Raimo Sangi, Eero Kouva, Reino Kallio  ja  Veikko Rautio.

Lisäksi seuramme pelaajista Timo Keränen ja Veikko Rautio pelasivat ns. lainapelaajina Pudasjärven Urheilijoiden M-55joukkueessa, saavuttaen Suomen Mestauruuden. Timo Keränen valittiin lopputurnauksen parhaaksi pelaajaksi.

Lentopallotuomareina seurassamme: Liigatuomari Tapani Heikkilä, I-luokan tuomareinaJussi Mäkinen ja Antti Udd.

Juniori tytöt: Harjoituksissa lajin saloihin tutustumassa oli kerran viikossa 10 tyttöä.

Aikuisten harrasteryhmä, johon kuului sekä naisia, että miehiä kävi kerran viikossa pelaamassa lentopalloa liikuntahallissa.

<< etusivulle