Lentopallo

Lentopallon Suomen mestarit M55 vuosimallia 2014

 

Suomen mestaruus-joukkueessa pelasivat Jukka Aho, Vallo Järv, Heikki Tuomaala, Matti Haapakoski, Kalevi Ketonen, Raimo Sangi, Veikko Rautio, Reijo Eerola ja Eero Kouva. Valmentaja Aare Salumaa

 

 

 

LENTOPALLOJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 1.9.2013-31.8.2014

Lentopallojaosto on kokoontunut kauden aikana 6 kertaa. Toimintaan on viime sarjakaudella osallistunut noin 20 miestä ja 15 naista, sekä n 10 juniori-ikäisiä lentopalloilijaa (tytöt). Sarjoissa oli mukana kaksi joukkuetta, naiset ja miehet Oulun alueen aluesarjoissa. Naiset voittivat oman aluesarjan menettämällä vain yhden erän koko menneellä sarjakaudella.  

Lentopallo saavutukset kaudella 2013-2014:

Naiset Oulun alueen aluesarjan voitto (pelaajat: Anne Olkkonen, Ronja Suvela,  Larissa Kukkohovi, Merja Peteri, Sara Rautio, Salla Rautio, Sandra Salumaa, Satu Kemppainen, Laura Hiltunen, Anni Rytinki, Ida Lesonen, Kaisa Teppo ja Salme Rautio

Suomen Mestaruus Miehet 55 joukkue

Ikämiesten joukkueita oli yksi,  M55-veteraani­sarjassa. 55-vuotiaat miehet toivat SM-kultaa Limingassa pelatusta lopputurnauksesta. Limingassa järjestetty turnaus sai todella hyvää palautetta järjestelyistä. Ainulaatuista turnauksessa oli reaaliaikainen tulospalvelu netissä kisojen aikana. Tulospalvelusta vastasi Sandra Salumaa. Kisojen johtajana oli Jussi Mäkinen.

M55-sarjan SM-kultamitalijoukkue vuodelta 2014.  Ylh. vas. Reijo Eerola, Kalevi Ketonen, Matti Haapakoski, Vallo Järv, Heikki Tuomaala, Raimo Sangi, Eero Kouva  ja valmentaja Aare Salumaa.  Alh. vas. Veikko Rautio ja  Jukka Aho (kuvasta puuttuu Reino Kallio)
Lentopallotuomareina seurassamme: Liigatuomari Tapani Heikkilä, I-luokan tuomareina Jussi Mäkinen ja Antti Udd.

Juniori­toiminta on taantunut ja kuluneella kaudella oli vain yksi junioriryhmä, tytöt . Harjoituksissa lajin saloihin tutustumassa oli kerran viikossa 10 tyttöä.  

Aikuisten harrasteryhmä, johon kuului sekä naisia, että miehiä kävi kerran viikossa pelaamassa lentopalloa liikuntahallissa.

Huomattavaa on kuitenkin se, että Limingan Niittomiesten juniorikoulussa olleista pelaajista sarjakaudella 2013 - 2014 naisten SM-liigassa pelasi Annika Kivioja. Lisäksi Eevi Häyrynen pelasi Saksan II–liigassa.

 

<< etusivulle